Søndagstur på Store-Erte søndag 22. november

Søndagstur på Store-Erte søndag 22. november

Tirsdagspadlingene er en saga blott fordi høstmørket er over oss, og det er lyst kun noen få timer på dagen fremover. Derfor bør vi jo utnytte disse lyse timene så godt vi kan. Vi ønsker å fortsette å samle medlemmene til tur fremover på søndagsturer, og den første arrangerer vi : Søndag 22. November.

Vi reiser fra klubbhuset kl 09:00 så hvis du skal ta ut kajakk og utstyr så møter du opp i god tid før dette.

NB ! – Alle må ha med ekstra skift, og være kledd etter forholdene. 

Vi kommer til å padle langs land hele tiden, og målet er at vi finner oss et fint sted for å tenne et bål. Klubben tar med grillrist, og står for litt pølser og hamburgere. Gi beskjed om du ønsker å være med på turen.

Håper vi sees !

ALLE MÅ MELDE SEG PÅ innen 17.november.
Da vet vi hvor mange vi blir med hensyn til smittevern og du vil få beskjed om det blir en endring.
E-post: halden.padleklubb@gmail.com

Stengt for kommentarer.