Førstkommende tirsdag, 4. mai, er det sesongstart på Tirsdagspadling

Førstkommende tirsdag, 4. mai, er det sesongstart på Tirsdagspadling

Endelig kan vi starte Tirsdagspadling og første turen går til Iddefjorden. Turen er for alle av klubbens medlemmer uansett padlekompetanse. Vi gleder oss stort til å komme på vannet, MEN klubben må følge strenge smitteverntiltak for å kunne gjennomføre aktiviteter. Det er derfor viktig at alle leser og følger reglene grundig når man er med på klubbaktivitet eller oppholder seg på klubbhuset. 

  • ALLE må melde seg på klubbens aktiviteter og få bekreftet plass i en gruppe før oppmøte ved klubbhuset. Dvs at man IKKE får være med på tur ved bare å møte opp på klubbhuset uten påmelding.
  • Alle må møte opp på klubbhuset ved avtalt tid før aktiviteten starter, hvis ikke annet er avtalt. Her vil ansvarlige for aktiviteten dele inn i grupper og forsikre om at alle overholder regler og avstand.
  • Alle skal bruke desinfisering og ha på seg munnbind når de skal inn i klubbhuset.
  • Det er maks 10 personer i en gruppe og alle på gruppen skal holde god avstand til andre gruppemedlemmer.
  • Blir vi flere enn 10 påmeldte deler vi opp i flere grupper. Det vil maks være to grupper med maks 10 personer på hver gruppe. Det skal ikke være kontakt mellom gruppene.
  • Tilbudet er dessverre foreløpig bare for de som har bostedsadresse i Halden kommune.
  • Etter turen skal alt av utstyr vaskes etter bruk.

Selvfølgelig følger vi også Padlevettreglene.

Husk å ta med varme klær og drikke. Det er fortsatt kald i vannet så det er ekstra viktig å ta med fullt skift fra undertøy til yttertøy hvis man skulle kantre eller på annen måte bli bløt. Dette må ligge i en vanntett pose/sekk, vi har noen poser som kan lånes.

For de som har fått bekreftet påmelding er det oppmøte på klubbhuset klokken 17:30.

Vi ser fram til å se dere igjen 🙂 

Påmeldingen sendes på mail til halden.padleklubb@gmail.com. Oppgi navn, adresse og telefonnummer ved påmeldingen. Du vil motta en bekreftelse og mer info om turen. Spørsmål sendes også på mail til samme mailadresse.

De neste Tirsdagsturene blir:
11. mai: Nord i Femsjøen
18. mai: Store Erte
25. mai: Trollnestjern

Stengt for kommentarer.