Tirsdagspadlingen 25. mai går til Trollnestjern

Tirsdagspadlingen 25. mai går til Trollnestjern

Tirsdag 25. mai 2021 tar vi en padletur på Trollnestjern og påmeldingen til turen er nå åpen. Denne innsjøen har mange viker og kroker å by på, med veldig varierende natur og mulighet til å se mange typer fugl og dyr om vi er heldig. Turen er for alle av klubbens medlemmer uansett padlekompetanse. Vi gleder oss til tur på et av våre favoritt padlevann, MEN klubben må følge strenge smitteverntiltak for å kunne gjennomføre aktiviteter. Det er derfor viktig at alle leser og følger reglene grundig når man er med på klubbaktivitet eller oppholder seg på klubbhuset.

  • ALLE må melde seg på klubbens aktiviteter på epost og få bekreftet plass før oppmøte ved klubbhuset. Dvs at man IKKE får være med på tur ved bare å møte opp på klubbhuset uten påmelding. Det er bare mulig å melde seg på turer/arrangementer som er lagt ut på nettsiden, dvs at man bare kan melde seg på førstkommende Tirsdagspadling.

  • Alle må møte opp på klubbhuset ved avtalt tid før aktiviteten starter, hvis ikke annet er avtalt.

  • Alle skal bruke desinfisering og ha på seg munnbind når de skal inn i klubbhuset.

  • Det er maks 20 personer i en gruppe og alle på gruppen skal holde min. 1m avstand til andre gruppemedlemmer.

  • Etter turen skal alt av utstyr vaskes etter bruk.

Selvfølgelig følger vi også Padlevettreglene.

Husk å ta med varme klær og drikke. Det er fortsatt kald i vannet så det er ekstra viktig å ta med fullt skift fra undertøy til yttertøy hvis man skulle kantre eller på annen måte bli bløt. Dette må ligge i en vanntett pose/sekk, vi har noen poser som kan lånes.

For de som har fått bekreftet påmelding er det oppmøte på klubbhuset klokken 17:30.

Vi ser fram til å se dere igjen 🙂

Påmeldingen sendes på mail til halden.padleklubb@gmail.com. Oppgi navn, adresse og telefonnummer ved påmeldingen. Du vil motta en bekreftelse og mer info om turen. Spørsmål sendes også på mail til samme mailadresse. Du kan bare melde deg på denne turen. Neste Tirsdagspadling blir lagt ut neste søndag og påmelding skjer via epost etter at turen er lagt ut.
Stengt for kommentarer.