Klubbhuskurs

Klubbhuskurs

DET ER NÅ INGEN LEDIGE PLASSER PÅ DISSE TO KURSENE.
DET BLIR LAGT UT NYE KURS I NESTE UKE.

Klubbhuskurs, nytt låsesystem og utlånssystem.

Da er vi i godt i gang med ny padlesesong og klubben er i stadig utvikling og endring. Det synes vi er veldig positivt, men for å holde tritt må vi oppdatere og fornye oss. 

Klubbhuskurs er en del av dette og noe alle våre medlemmer må ha for å få tilgang* til klubbhuset for private turer. Det er ikke lett å orientere seg blant alt av klubbens utstyr og noen ganger så går det litt galt, det ønsker vi å gjøre noe med. Det er ikke hyggelig å dra på padletur å finne ut at kajakken du har med er ødelagt eller at du har tatt med deg en elveåre på havtur.

I tillegg til at vi ønsker og jobber med et mer ordnet system på klubbhuset, innfører vi et nytt og digitalt system for registrering av utlån som alle må bruke når man benytter klubbens utstyr. Det er også et nytt låsesystem. Alle som oppfyller kravene for egen tilgang* til klubbhuset vil kunne kjøpe en personlig låsebrikke, slik at de har mulighet til å bruke klubbens utstyr på egne turer. Brikken koster 200,-

Kursene blir på ca 2 t og vi kommer til å arrangere ut juni og noen ganger i august etter ferie. Som sagt dette er et kurs alle må ha om man ønsker personlig tilgang til klubbhuset.

De to første kursen blir onsdag 2. juni.
Ett kurs blir 17:00-19:00 og neste kurs blir fra 19:15 – 21:15.

Det er plass til 10 stk på kursene grunnet smittevern, og det er førstemann til mølla for å melde seg på til: halden.padleklubb@gmail.com

* For å få utlevert nøkkelkort må du:

  • Ha betalt medlemskontingent for inneværende år.
  • Være over 18 år.
  • Ha gjennomgått minimum grunnkurs i våttkort kursstigen til Norges Padleforbund*.
    (For medlemmer fra før sesong 2019 kreves foreløpig kun introkurs.)
  • Ha vært medlem i minst ett år og ha deltatt på noen av klubbens aktiviteter så vi er kjent med deg.
  • Følge reglene for lån/leie av klubbens utstyr.

Det er ikke lov å merke nøkkelkortet på en slik måte at det er mulig å skjønne at den hører til klubbhuset!

Stengt for kommentarer.