HPK starter opp formiddagspadling

HPK starter opp formiddagspadling

HPK starter opp formiddagspadling og vi starter førstkommende torsdag, 3 juni, klokken 09:30 på klubbhuset. Tanken er å padle fra Karlsøybroa, men det må vi se an litt med tanke på hvem som vil være med og litt logistikk med tanke på frakt av kajakker.

Dette er et lavterskel tilbud så vi legger opp lengde etter de som vil være med. Turen er for alle av klubbens medlemmer uansett padlekompetanse. Vi stopper og spiser lunsj så ta med mat og nok drikke til en formiddag på tur.

Klubben må følge strenge smitteverntiltak for å kunne gjennomføre aktiviteter. Det er derfor viktig at alle leser og følger reglene grundig når man er med på klubbaktivitet eller oppholder seg på klubbhuset.

  • ALLE må melde seg på klubbens aktiviteter på epost og få bekreftet plass før oppmøte ved klubbhuset. Dvs at man IKKE får være med på tur ved bare å møte opp på klubbhuset uten påmelding. Det er bare mulig å melde seg på turer/arrangementer som er lagt ut på nettsiden, dvs at man bare kan melde seg på førstkommende Tirsdagspadling.
  • Alle må møte opp på klubbhuset ved avtalt tid før aktiviteten starter, hvis ikke annet er avtalt.
  • Alle skal bruke desinfisering og ha på seg munnbind når de skal inn i klubbhuset.
  • Det er maks 20 personer i en gruppe og alle på gruppen skal holde min. 1m avstand til andre gruppemedlemmer.
  • Etter turen skal alt av utstyr vaskes etter bruk.

Selvfølgelig følger vi også Padlevettreglene.

Husk å ta med varme klær og drikke. Det er fortsatt kald i vannet så det er ekstra viktig å ta med fullt skift fra undertøy til yttertøy hvis man skulle kantre eller på annen måte bli bløt. Dette må ligge i en vanntett pose/sekk, vi har noen poser som kan lånes. For de som har fått bekreftet påmelding er det oppmøte på klubbhuset klokken 09:30.

Påmeldingen sendes på mail til halden.padleklubb@gmail.com. Oppgi navn, adresse og telefonnummer ved påmeldingen. Du vil motta en bekreftelse og mer info om turen. Spørsmål sendes også på mail til samme mailadresse. Du kan bare melde deg på denne turen.

ALLE må melde seg på på mail: halden.padleklubb@gmail.com

Stengt for kommentarer.