Halden Padleklubb starter barn, ungdom og familiegruppe.

Halden Padleklubb starter barn, ungdom og familiegruppe.

Vi har mange barn, ungdom og familier som kommer innom oss på aktiviteter og ønsker å lære seg padling, både i kajakker og kano. Nå vil vi derfor starte en egen gruppe tilrettelagt for nettopp barn, ungdom og familier.

Målet med gruppen er først og fremst å ha det gøy ute i naturen i kajakk og kano. 

HPK vil fremme friluftsliv gjennom padling, da både i havkajakk, kano, elvekajakk og rafting. Vi ønsker å spre kunnskap om friluftsliv og padling gjennom kursing i kajakk, dra på dagsturer og helgeturer med barn og unge. Men vi ønsker å inkludere hele familien slik at dette kan bli et tilbud hvor familier kan være i aktivitet og dra på turer sammen. Vi skal ha det gøy.

Dette er et lavterskeltilbud slik at alle skal kunne delta uansett forutsetning som helse og økonomi. 

Høres dette ut til å være noe for deg/dere så ta kontakt med oss på mail: halden.padleklubb@gmail.com

Stengt for kommentarer.