Tirsdagspadling 31.august

Tirsdagspadling 31.august

Tirsdag 31. august 2021 padler vi på Idefjorden. Turen er for alle av klubbens medlemmer uansett padlekompetanse. Klubben må følge smitteverntiltak for å kunne gjennomføre aktiviteter. Det er derfor viktig at alle leser og følger reglene grundig når man er med på klubbaktivitet eller oppholder seg på klubbhuset.

  • ALLE må melde seg på klubbens aktiviteter på epost og få bekreftet plass før oppmøte ved klubbhuset. Dvs at man IKKE får være med på tur ved bare å møte opp på klubbhuset uten påmelding. Det er bare mulig å melde seg på turer/arrangementer som er lagt ut på nettsiden, dvs at man bare kan melde seg på førstkommende Tirsdagspadling.
  • Alle må møte opp på klubbhuset ved avtalt tid før aktiviteten starter, hvis ikke annet er avtalt.
  • Alle skal bruke desinfisering når de skal inn i klubbhuset.
  • Alle skal holde 1m avstand til andre gruppemedlemmer.
  • Etter turen skal alt av utstyr vaskes etter bruk.

Selvfølgelig følger vi også Padlevettreglene.

Husk å ta med varme klær og drikke. Det er fortsatt kald i vannet så det er ekstra viktig å ta med fullt skift fra undertøy til yttertøy hvis man skulle kantre eller på annen måte bli bløt. Dette må ligge i en vanntett pose/sekk, vi har noen poser som kan lånes.

For de som har fått bekreftet påmelding er det oppmøte på klubbhuset senest klokken 17:30, vi er på plass fra klokken 17:00.

Vi ser fram til å se dere igjen!

Påmeldingen sendes på mail til halden.padleklubb@gmail.comOppgi navn, adresse og telefonnummer ved påmeldingen. Du vil motta en bekreftelse og mer info om turen. Spørsmål sendes også på mail til samme mailadresse. Du kan bare melde deg på denne turen. Neste Tirsdagspadling blir lagt ut neste søndag og påmelding skjer via epost etter at turen er lagt ut.

Stengt for kommentarer.