Barn, ungdom og familiegruppe 

Barn, ungdom og familiegruppe 

HPK jobber med å starte opp en familiegruppe i klubben og lurer på om dette er noe våre medlemmer har lyst til å være med på. Eller om dere vet om andre dette kunne passet for. 

Dette blir en gruppe hvor vi ønsker å legge opp til friluftsliv tilpasset familier med barn og ungdom. Tanken er å dra på tur sammen i kano, havkajakk, elvekajakk, på supbrett eller på beina eller på sykkel. Kanskje kan vi lære litt om naturen. Det blir også bla fotokurs så vi får flotte bilder fra mange hyggelige turer sammen. Det viktigste er å ha det gøy og å være sammen ute i naturen, og at alle skal kunne delta.

Vi tenkte å starte opp allerede nå i slutten av mars med bassengtrening på Remmen. Dette er et supert sted å bli vant med kajakk, lære litt padleteknikk, og ikke minst å bli kjent med hverandre. 

Vi tenker å være i bassenget klokken 18:30-20:00 søndag 20. mars, søndag 27. mars og søndag 3.april. Etter det så planlegger vi turer sammen ute i naturen.

Fint om dere som er interessert kan gi oss et lite vink på e-post så vi vet hvor mange som har lyst til å være med. Det blir også påmelding til bassenget etterhvert. 

Fortelle gjerne om dette til venner og bekjente også. 

Har dere spørsmål så send oss en e-post.

E-post: Halden.padleklubb@gmail.com

Stengt for kommentarer.