Bassengtreninger 2023

Bassengtreninger 2023

I år har vi valgt, i tillegg til søndager med vanlig egentrening, å kjøre litt forskjellige kurs på noen av søndagene, dvs at bassenget bare er tilgjengelig for kursdeltagere og det er ikke lagt opp til egentrening. Det vil selvfølgelig også være søndager hvor alle kan komme å trene på egne ting.
Datoer for bassengtrening ligger nederst på siden.
Man må melde seg på til alle aktivitetene, også de søndagene hvor vi ikke har en spesiell aktivitet.
Det er et maks antall deltagere på søndagene.
Gjør oppmerksom på at det ikke er mulig å ta med egen kajakk til bassenget.

Vi kommer til å arrangere rullekurs, livredningskurs, introkurs til kajakk, redningskurs og et treningskurs for de som ønsker å ta Aktivitetslederkurs.
I april starter vi også opp med bassengtrening for Familegruppen.

Rullekurs: her vil man lære forskjellige eskimoruller. Kurset er for de som ønsker å lære rulle, de som ønsker å bli tryggere i rulle og de som vil lære andre typer av kajakkruller.

Livredningskurs: her lærer man om livredning i vann og hva man skal tenke på rundt sikkerhet ved å ferdes ved og i vann. Anbefaler alle å få med seg dette kurset, både for egen del og for dine med padlere.

Introkurs til kajakk: her blir det en myk intro til det å sitte i kajakk. Dette er ment for de som aldri har vært i kajakk, men som har lyst å prøve i trygge omgivelser innendørs i basseng. Kurset kan også passe for de som fortsatt føler seg utrygg i kajakk.

Redningsteknikk kurs: her lærer man om forskjellige type redningsteknikker i kajakk og hva slags utstyr som kan benyttes til hjelp ved egenredninger eller kameratredninger. Det er mange type redninger og vi ønsker å lære bort så mange vi får tid til.

Forkurs til Aktivitetslederkurs: dette er et kurs for de som ønsker å ta Aktivitetslederkurs. Vi ønsker å samle de som ønsker å utvikle padlingen videre fra teknikkurs og som kan tenke seg å være en av aktivitetslederne i klubben. Vi håper å bli mange nok til at vi i løpet av vår/sommer kan leie en kursinnstruktør til å holde aktivitetslederkurset for oss i fra HPK.
Dette blir da en gruppe som vil fortsette padling og trening utendørs, vi satser også på noen litt lengre padleturer. Gruppen vil lære seg å padle bråttpadling og mestre større bølger og utfordringer.
Flere av våre medlemmer har etterspurt padling i mer værutsatte områder, og her er muligheten.
Ønsker du å være med i denne gruppen er det fint om du viser din interesse ved å sende en epost til oss så fort som mulig slik at vi får en oversikt over interessen.

Familiegruppen: dette er en gruppe hvor både voksne og barn gjør friluftsaktiviteter sammen. Gruppen ble for fullt startet opp i fjor hvor vi hadde forskjellige aktiviteter. Har du og familien din lyst til å være med så send oss en epost. Dette er for alle i alle aldre, men man må ha med en voksen som også deltar i aktiviteten.

Oversikt over bassengtreningene:
15. januar: Rullekurs/rulletrening
22. januar: Åpent basseng for egentrening
29. januar: Redningsteknikk kurs
5. februar: Åpent basseng for egentrening
12. februar: Livredningskurs
19. februar: Rullekurs/rulletrening
26. februar: Åpent basseng for egentrening
5. mars: Åpent basseng for egentrening
12. mars: Forkurs til Aktivitetslederkurs
19. mars: Åpent basseng for egentrening
26. mars: Forkurs til Aktivitetslederkurs AVLYST
16. april: Familiegruppe
23. april: Familiegruppe
HUSK Å MELDE DERE PÅ AKTIVITETEN DERE VIL VÆRE MED PÅ

Stengt for kommentarer.