En liten stemningsrapport fra klubbturen 24. – 26. mars

En liten stemningsrapport fra klubbturen 24. – 26. mars

Allerede fredag morgen kom de to første padlerne til Fjällbacka og sjekket inn på Richters.
Dette kunne nesten ikke vært bedre, for en utsikt og for en gjestfrihet som møtte oss.

Etterhvert kom det to padlere til og vi bestemte oss for å sjekke ut utelivet i Fjällbacka, turen endte hos Evert Tapasbar. Fantastisk god mat og koselig stemning. Mette og fornøyde gikk vi tilbake, planla og ladet opp til padleturen neste dag.

Med enda flere padlere på plass lørdag etter frokost, la vi ut fra en liten strand 1min fra Richters. Heldigvis for oss tok værmeldingen nok en gang feil og vi padlet ut i nydelig vårvær og rolig sjø, noen bølger fant vi fram til.
Lite vind gjorde at vi kunne padle utaskjærs, og det tok ikke lang tid før vårt første møte med sel.
Etter noen kilometer i kajakk ble det lang lunsjpause i stekende sol på Gluppø. Hoggormen koste seg også i solen.
Lunsjen måtte til slutt avsluttes og nå ble det testing av kajakkseil. Det gikk ikke imponerende fort, men ut fra filmen (se nederst ) så det ut til at «seilerne» koste seg.
Så satte vi nesen på vei tilbake til Fjällbacka.

Tilbake på land ble det tid til avslapping, snacks og skravling på et av rommene før vi igjen tok turen på tapasbar. Her ble det god stemning utover kvelden og mange gode ideer og planer for kommende klubbturer.

Dette ble dagens etappe:

På søndagen våknet vi opp til en hvit og snødekt Fjällbacka. Det så kaldere ut enn det var, og det var faktisk varmt og fint i kajakken. Det er noe vakkert og eget ved å padle i et snøhvitt landskap og hilse på en sel i ny og ne.
Vi merket mer til vinden denne dagen og vi fikk testet oss litt i bølgene på vei til vakre Dannholmen. En vakker øy mest kjent for stedet hvor Ingrid Bergman bodde en periode av livet sitt.
Hjemover igjen fant vi en nydelig plass på Lökholmen hvor vi kunne gå i land for å strekke beina og spise lunsj. Lunsjpausen ble noe kortere enn på lørdagen, og jammen kom det også litt mer hvitt i luften.
Så gjenstod det bare å padle tilbake til fastland og pakke oss tilbake til Halden etter to fantastiske dager i Fjällbacka.

Takk til alle fantastiske padlere som var med på turen, både de som padlet og de som gikk turer i området.

Dagens etappe:

Bilder fra turen, og nederst en film fra turen.

Takk for en flott tur i hyggelig selskap!

Stengt for kommentarer.