På siste Tirsdagspadling, 26. sep, blir det måneskinnstur.

På siste Tirsdagspadling, 26. sep, blir det måneskinnstur.

Tirsdag 26. september blir årets siste Tirsdagspadling.
Denne tirsdagen håper vi på klarvær og fullmåne på Femsjøen. Vi padler ut til en øy hvor vi tenner bål og griller mens vi venter på( forhåpentligvis) at månen kommer opp. Padlingen tilbake blir da i mørket og månelys.

Klubben stiller med pølser, brød, lomper og ved. Ta med deg det du ønsker å drikke.

Husk at det begynner å bli kaldt ute så kle deg i fornuftige klær både til padling og til å skifte til på land under grilling. Som vanlig skal det alltid medbringes et ekstra skift fra undertøy til ytterklær, dette skal ligge i vanntett sekk i kajakken. Altså, ta med godt med ulltøy, lue og votter. Ta også med deg hodelykt som brukes på land, i kajakkene klarer vi oss fint uten lykt.

Vi møtes til vanlig tid på klubbhuset, klokken 17:30

Påmelding på e-post innen søndag 24. september
halden.padleklubb@gmail.com

Stengt for kommentarer.