Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Formiddagspadling med HPK

24. juni 2021 @ 09:30 - 15:00

Vi har startet formiddagspadling og hver torsdag i juni så drar vi på padletur. Vi møtes på klubben 09:30. Alle må melde seg på turene og påmeldingen åpnes etter at turene blir lagt ut på søndager. Turen er for alle av klubbens medlemmer uansett padlekompetanse. Vi gleder oss til tur, MEN klubben må følge strenge smitteverntiltak for å kunne gjennomføre aktiviteter. Det er derfor viktig at alle leser og følger reglene grundig når man er med på klubbaktivitet eller oppholder seg på klubbhuset.

  • ALLE må melde seg på klubbens aktiviteter på epost og få bekreftet plass før oppmøte ved klubbhuset. Dvs at man IKKE får være med på tur ved bare å møte opp på klubbhuset uten påmelding. Det er bare mulig å melde seg på turer/arrangementer som er lagt ut på nettsiden, dvs at man bare kan melde seg på førstkommende Torsdagspadling.

  • Alle må møte opp på klubbhuset ved avtalt tid før aktiviteten starter, hvis ikke annet er avtalt.

  • Alle skal bruke desinfisering og ha på seg munnbind når de skal inn i klubbhuset.

  • Det er maks 20 personer i en gruppe og alle på gruppen skal holde min. 1m avstand til andre gruppemedlemmer.

  • Etter turen skal alt av utstyr vaskes etter bruk.

Selvfølgelig følger vi også Padlevettreglene.

Husk å ta med varme klær og drikke. Det er fortsatt kald i vannet så det er ekstra viktig å ta med fullt skift fra undertøy til yttertøy hvis man skulle kantre eller på annen måte bli bløt. Dette må ligge i en vanntett pose/sekk, vi har noen poser som kan lånes.

For de som har fått bekreftet påmelding er det oppmøte på klubbhuset klokken 09:30.

Vi ser fram til å se dere  🙂

Påmeldingen sendes på mail til halden.padleklubb@gmail.com. Oppgi navn, adresse og telefonnummer ved påmeldingen. Du vil motta en bekreftelse og mer info om turen. Spørsmål sendes også på mail til samme mailadresse. Du kan bare melde deg på denne turen. Neste Torsdagspadling blir lagt ut neste søndag og påmelding skjer via epost etter at turen er lagt ut.

 

Detaljer

Dato:
24. juni 2021
Tid
09:30 - 15:00