Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Tirsdagspadling 4. mai til Iddefjorden

4. mai 2021 @ 17:30 - 20:30

Endelig kan vi starte Tirsdagspadling og første turen går til Iddefjorden. Turen er for alle av klubbens medlemmer uansett padlekompetanse. Vi gleder oss stort til å komme på vannet, MEN klubben må følge strenge smitteverntiltak for å kunne gjennomføre aktiviteter. Det er derfor viktig at alle leser og følger reglene grundig når man er med på klubbaktivitet eller oppholder seg på klubbhuset.

  • ALLE må melde seg på klubbens aktiviteter og få bekreftet plass i en gruppe før oppmøte ved klubbhuset. Dvs at man IKKE får være med på tur ved bare å møte opp på klubbhuset uten påmelding.
  • Alle må møte opp på klubbhuset ved avtalt tid før aktiviteten starter, hvis ikke annet er avtalt. Her vil ansvarlige for aktiviteten dele inn i grupper og forsikre om at alle overholder regler og avstand.
  • Alle skal bruke desinfisering og ha på seg munnbind når de skal inn i klubbhuset.
  • Det er maks 10 personer i en gruppe og alle på gruppen skal holde god avstand til andre gruppemedlemmer.
  • Blir vi flere enn 10 påmeldte deler vi opp i flere grupper. Det vil maks være to grupper med maks 10 personer på hver gruppe. Det skal ikke være kontakt mellom gruppene.
  • Tilbudet er dessverre foreløpig bare for de som har bostedsadresse i Halden kommune.
  • Etter turen skal alt av utstyr vaskes etter bruk.

Selvfølgelig følger vi også Padlevettreglene.

Husk å ta med varme klær og drikke. Det er fortsatt kald i vannet så det er ekstra viktig å ta med fullt skift fra undertøy til yttertøy hvis man skulle kantre eller på annen måte bli bløt. Dette må ligge i en vanntett pose/sekk, vi har noen poser som kan lånes.

For de som har fått bekreftet påmelding er det oppmøte på klubbhuset klokken 17:30.

Vi ser fram til å se dere igjen 🙂

Påmeldingen sendes på mail til halden.padleklubb@gmail.com. Oppgi navn, adresse og telefonnummer ved påmeldingen. Du vil motta en bekreftelse og mer info om turen. Spørsmål sendes også på mail til samme mailadresse.

Arrangør

Halden Padleklubb
E-post:
halden.padleklubb@gmail.com
View Arrangør Website

Sted

iddefjorden
Norge + Google-kart