Klubbtur til Bolærne 4. okt-6. okt

Klubbtur til Bolærne 4. okt-6. okt

Da er det igjen klart for klubbtur og denne gangen reiser vi til Vestfold og nærmere bestemt til Fjærholmen og Nøtterøy for å padle til Bolærne.

Dette er en del av Padleleden i Vestfold som består av 622 km graderte padleruter langs hele Vestfoldkysten, fra Svelvik i nord til Larvik i sør – og ble åpnet i 2018.

Dette blir altså en liten smakebit. Som vanlig legger vi opp til at alle skal kunne være med på turen. Vi ser selvfølgelig an både vær og vind. Blir det for mye vind reiser vi til et annet sted hvor forholdene er slik at alle påmeldte kan delta på turen.
Vi reiser til Nøtterøy på fredag, oppmøte på klubbhuset klokken 18:00, slik at vi får mest mulig ut av lørdagen. Vi padler fra Fjærholmen og til Bolærne, overnatting blir i padlehuk (hvis den er ledig, ellers i telt) på Østre Bolærne. På søndagen padler vi litt i områder rundt Bolærne før vi setter nesen hjemover til Halden.

Fredag 4. okt:
Oppmøte på klubbhuset klokken 18:00. Vi reiser samlet til Nøtterøy. Her sover vi i telt natt til lørdagen.
Lørdag 5. okt:
Vi padler samlet fra Fjærholmen ut mot Bolærne.
Overnatting på Østre Bolærne, enten i padlehuk eller i telt om huken er opptatt.
Søndag 6. okt:
Vi padler i området og tilbake til Fjærholmen og kjører til Halden.

  • Ta med deg nok varme klær, vindtette klær og vantette klær og også skift hvis du skulle bli våt.
  • Ta med deg mat for hele helgen.
  • Ta med deg det du trenger for å sove i telt og i padlehuk. Altså telt, sovepose, liggeunderlag, hodelykt og annet du trenger for overnatting.
  • Ta med deg padleutstyr, du er selv ansvarlig for å få med deg rett utstyr. Det er selvfølgelig mulig å spørre om råd og hjelp. Vi er behjelpelig med å finn fram til utstyr.

Turen krever litt planlegging for turguide og sikkerhetsansvarlig så vi må ha påmelding til turen innen onsdag 2. oktober.

Har du spørsmål så send en mail til klubbens mailadresse: halden.padleklubb@gmail.com
eller send en meld på Facebook messenger:
m.me/haldenpadleklubb

Stengt for kommentarer.