Drømmetur til Bolærne

Drømmetur til Bolærne

Midt i Ytre Oslofjord på yttersiden av Nøtterøys skjærgård finner du Bolærne – en øygruppe bestående av Østre, Vestre og Mellom Bolæren. Øyene har en rik og spennende historie og en flott natur som vi absolutt fikk oppleve.


Vi reiste fra klubbhuset fredag kveld og fikk en litt kald natt i teltet på Nøtterøy, men det ble frokost i sol og blå himmel og ull på ull ble plukket av. Til frokost fikk vi også vårt første møte med Bolærne sel før vi satte oss i kajakkene og padlet mot padlhuken på Østre Bolærne. Huken var ledig og overnattingsplassen var sikret.

Fantastisk gjeng

Etter en lunsj hoppet vi i kajakkene igjen og satte kursen mor Fulehuk fyr. Det ble en fantastisk opplevelse med blikk stille hav, sol og blå himmel og 20-30 sel som lekte i vannet rundt oss. Fulehuk fyr var et flott fyr, hit må vi absolutt på klubbtur.
Vi rundet øya og padlet tilbake til padlehuken, bål og middag. Det ble en kveldstur på øya før vi fant fram soveposene.
Dagen etter ble det nok et besøk til selene før vi padlet rolig tilbake mot bilene, men en lunsj stopp ble det før vi var tilbake til start.
Takk til alle som deltok for en nydelig padlehelg!

Bilder fra turen

Stengt for kommentarer.