Søndagspadling

Søndagspadling

Årets første søndagspadletur blir 17 januar, og hva hadde vel ikke vært mer spennende enn å kombinere dette med delfinsafari 😊 . Vi prøver oss på tur i Iddefjorden, og har vi flaks kan vi kanskje få se stripedelfinen som oppholder seg i området rundt Ystehede om dagen. Vi planlegger å padle fra Ystehede og i området rund Skriverøya/Torpbukta.

SER I DAG, mandag 12.januar, AT FJORDEN ER FRYST IGJEN SÅ DET ER STOR MULIGHET FOR AT VI MÅ PADLE ET ANNET STED.

Det er meldt veldig kaldt fremover, og vi har hensynet til smittevern å tenke på, så det vil sette noen føringer for turen. Du må ha gjennomført grunnkurs for å være med på turen, og du må til en viss grad ha kompetanse nok til å klare deg på egenhånd.

Det er et ufravikelig krav om at du har med fullt skift, alt fra undertøy til yttertøy. Det vil si at om du skulle falle i vannet, så skal du ha med nok varme klær til å kunne fortsette turen med det skiftet du selv har pakket. Du må også ha med andre varme klær til å ta på under lunsj og et annet skifte til å ta på etter at turen er ferdig. Husk at det er kaldt så lue og votter må også med.
Altså:
1. Fullt skift( undertøy til yttertøy) som skal ligge i vanntette poser i kajakken i tilfelle du blir våt.
2. Varme klær å ta på i lunsj og pauser
3. Skift til å ta på etter padleturen.

Vi skal også denne gangen finne oss et fint sted for både bålkos og en matbit, men denne gangen må du selv ta med mat. Selv om det er kaldt trenger kroppen væske, gjerne både varm og kald.

Oppmøte på klubbhuset 09:30
Avreise fra klubbhuset er kl 10:00

Du MÅ melde deg på om du ønsker å delta på turen, og er du usikker på om turen er for deg ? Ta kontakt med oss i styret.
Epost: halden.padleklubb@gmail.com

Vi gleder oss til tur 🙂

Stengt for kommentarer.