Mye aktivitet i Halden Padleklubb

Mye aktivitet i Halden Padleklubb

Nye aktivitetsledere
Det skjer mye i HPK om dagene og vi kan med stor glede informere om at vi nå har fått flere aktivitetsledere i klubben. Alle aktivitetsledere har gjennomgått Vårpuss kurs og førstehjelpskurs. Vi ønsker oss fortsatt flere hjelpere så om du har lyst til å bidra på aktiviteter så ta kontakt med oss på mail: halden.padleklubb@gmail.com.

Første formiddagspadlingen er gjennomført
Torsdag 4. juni arrangerte vi vår første formiddagspadling. Dette kommer vi til å fortsette med, og i juni arrangerer vi turer hver torsdag. Informasjon og påmelding til neste tur blir lagt ut på søndager.

Klubbhuskurs
Vi har gjennomført to klubbhuskurs. Begge to var fulltegnet og vi har fått delt ut de første låsebrikkene til de medlemmen som oppfyller kravene for personlig tilgang til klubbhuset. Jeg tror alle lærte noe nytt, også vi som holdt kursene så vi er så langt meget fornøyde.
Flere kurs vil bli lagt ut før helgen.
Les mer om klubbhuskursene her: http://haldenpadleklubb.no/2021/05/28/klubbhuskurs/

Digital utlånsbok for klubben utstyr.
Vi har nå gjennom klubbhuskursene tatt i bruk vår digitale uteleiebok, Padleboken.no. Her må alle som bruker klubbens kajakker opprette en bruker, og lån av kajakk skal registreres her før bruk. Det gjelder for korte dagsturer, lange turer og ved bruk på klubbarrangementer. Opplæring av hvordan du bruker loggen får du på klubbhuskurs. Link til til Loggboken ligger i menyen på vår hjemmeside.

Stengt for kommentarer.