Mye å glede seg til i august

Mye å glede seg til i august

I juli har vi feriestengt, men for de som har tilgang til klubbhuset er det bare å låne/leie utstyr. Husk å registrere det i Loggboken, både det å registrere ut når man låner og inn ved innlevering. Det er viktig å registrere ved innlevering og at det gjøres riktig ellers mottar vi en melding på at båten ikke er registrert inn. Får vi ikke kontakt med vedkommende må vi melde vedkommende som savnet til politi.
Husk også å betale på Vipps før dere tar ut utstyr hvis dere trenger utstyr over natten. Maks antall netter er 3 netter.

I august starter vi opp igjen med Tirsdagspadlinger og vi arrangerer klubbturer og barn-, ungdom- og familiepadlehelg.

Klubbtur til Jomfruland
Vi reiser igjen på klubbtur til Jomfruland hvor vi hadde en fantastisk helg i fjor. Dette vil vi gjenta og det blir helgen 27-29. august. Her har vi igjen leid hytter så det er begrenset med plasser på turen, dvs at det er førstemann til mølla. Dette er en tur vi absolutt anbefaler å bli med på 🙂

Overnatting på 4-mannshytte blir ca 400,- pr.pers for to netter. Klubben frakter kajakker.

Påmelding til halden.padleklubb@gmail.com

Stengt for kommentarer.