Sesongens siste Tirsdagspadling

Sesongens siste Tirsdagspadling

Tirsdag 28. september 2021er sesongens siste Tirsdagspadling og vi padler i Trollnestjern. Dette er den siste Tirsdagspadlingen, men vi satser på å få padlet noen søndager etterhvert:)
Vi legge ut mer info før disse turene.

Denne turen er for alle av klubbens medlemmer uansett padlekompetanse. Klubben må følge smitteverntiltak for å kunne gjennomføre aktiviteter. Det er derfor viktig at alle leser og følger reglene grundig når man er med på klubbaktivitet eller oppholder seg på klubbhuset.
Skriv gjerne opp ønske for kajakk i påmeldingsmailen.(Det garanteres ikke at du har mulighet til å padle ønsket kajakk, men vi prøver å få til at alle skal bli fornøyde)

  • ALLE må melde seg på klubbens aktiviteter på epost og få bekreftet plass før oppmøte ved klubbhuset. Dvs at man IKKE får være med på tur ved bare å møte opp på klubbhuset uten påmelding. Det er bare mulig å melde seg på turer/arrangementer som er lagt ut på nettsiden, dvs at man bare kan melde seg på førstkommende Tirsdagspadling.
  • Alle må møte opp på klubbhuset ved avtalt tid før aktiviteten starter, hvis ikke annet er avtalt.
  • Etter turen skal alt av utstyr vaskes etter bruk.

Selvfølgelig følger vi også Padlevettreglene.

Husk å ta med varme klær og drikke. Det er kaldt i vannet så det er ekstra viktig å ta med fullt skift fra undertøy til yttertøy hvis man skulle kantre eller på annen måte bli bløt. Dette må ligge i en vanntett pose/sekk, vi har noen poser som kan lånes.

For de som har fått bekreftet påmelding er det oppmøte på klubbhuset senest klokken 17:30, vi er på plass fra klokken 17:00.

Vi ser fram til å se dere igjen!

Påmeldingen sendes på mail til halden.padleklubb@gmail.com. Oppgi navn, adresse, telefonnummer og ønske for kajakk ved påmeldingen. 
Du vil motta en bekreftelse.
Spørsmål sendes også på mail til samme mailadresse. Du kan bare melde deg på denne turen. 

Stengt for kommentarer.