Klubbtur Stensvik-Herføl 28 november 2021.

Klubbtur Stensvik-Herføl 28 november 2021.

Kart: https://www.google.no/maps/@58.9952568,11.122955,17.87z?hl=no

Vi padler ut fra Stensvik via Tjurholmen og Norra Hällesø før vi går over Sekken til Smalsund på Herføl. Hvis været tillater det vil turen gå på utsiden av Herføl hvor vi også vil passere jettegryter. Turen fortsetter rundt Herføl og gjennom Herfølrenna før vi returnerer til Stensvik.

Som alternativ ved for mye vind vil turen starte fra Skjærhalden.

Turen er på ca13-14 km og vil inneholde matpause på Herføl.

Vi møtes på klubbhuset kolokken 10:00

Alle må melde seg på innen fredag 26. november på mail: halden.padleklubb@gmail.com

Vi følger Padlevettreglene.

Husk å ta med varme klær og drikke. Det er kaldt i vannet så det er ekstra viktig å ta med fullt skift fra undertøy til yttertøy hvis man skulle kantre eller på annen måte bli bløt. Dette må ligge i en vanntett pose/sekk, vi har noen poser som kan lånes. Ta med varme klær til å ta på under lunsjen.

Stengt for kommentarer.