Klubbtur i Boksjøen 10-11.sep

Klubbtur i Boksjøen 10-11.sep

Helgen 10-11.sep reiser vi til Boksjøen og vi håper du har lyst til å bli med oss på padletur.

Boksjøen er absolutt vårt flotteste padlevann i Halden og omegn, (noen mener også det flotteste vannet i Norge, det skal vi absolutt ikke se bort fra) så denne turen bør du ikke gå glipp av. Deler av sjøen ligger i Lundsneset naturreservat og har et spennende fugleliv. Blant annet hekker fiskeørn, storlom og lakseand på holmene i sjøen. Ulv er også ofte hørt og observert i området.
Kanskje rekker vi å besøke Tomt-Elias sin hule.

Vi overnatter på Budalsvika. Du velger selv om du vil sove inne eller ute. Inne koster de 150,- pr. natt for DNT medlemmer og 250,.- pr. natt for ikke medlemmer. Man må enten ha med egen sovepose eller pute og dynetrekk +laken.

Vi møtes klubbhuset klokken 10:00 på lørdagen for å finne fram til riktig utstyr for padleturen.

Ta med tørt skift, matpakke for lunsj og nok drikke for lørdag formiddag. Vi padler et stykke før vi tar lunsj. På kvelden er det mulig å lage mat på hytten, ta med det du ønsker å spise.

Ta med mat og drikke så du har frokost, lunsj og snacks til søndagen.
Husk også å ta med varme klær til lørdagskveld ved bålet, det blir fort kaldt på kveldene i september. Husk derfor ull fra topp til tå, vindtett og vanntett. Pakk i vanntette sekker med plastposer på innsiden.

Vi legger opp turen slik at alle kan være med. Vi tar hensyn til vær, vind og padlekompetanse, men turnen går altså til Budalsvika.
Har du noen spørsmål så er det bare å ta kontakt, håper du blir med oss på tur.
Vi gleder oss!

Påmelding til halden.padleklubb@gmail.com innen fredag 9. september.

Stengt for kommentarer.