Har du lyst til å padle packraft med oss i sommer?

Har du lyst til å padle packraft med oss i sommer?

Nå har vi kjøpt inn flere packrafter og er klare for fantastiske turer i sommer.
Vi kommer til å begynne litt i nærområdet for å lære oss manøvrering av packraft før vi reiser av gårde på dagsturer og helgeturer forskjellige steder i Norge.
Er det noe du har lyst til å være med på?
Send oss e-post til halden.padleklubb@gmail.com om du er interessert så legger vi deg til på en e-post liste for packraft aktiviteter.

Hva er packraft?
En packraft er en robust, liten og lett båt og veier ofte ikke mer enn at man enkelt bærer den alene. Du kan putte packraften i sekken og ta den frem når du kommer til et vann eller feste den på sekken i oppblåst tilstand. Denne kombinasjonen gjør packraft til en genial turkamerat. 

Packrafter er bredere i fasongen, ikke like retningsstabile som de fleste kajakker, men enklere å padle der det er lite plass. Packraft padles enkelt med en kajakkåre og de kraftige pongtongene gjør en den svært stabil og de tåler ekstremt tøffe forhold. Den er også enkel å manøvrere selv for nybegynnere. 

Norge er som skapt for Packrafting, enten du ønsker deg en rolig tur på ett vann eller ett skikkelig adrenalinkick ned en “hvit” elv. 

Lasteevnen i en packraft er som regel rundt 150-200kg, noe som betyr at du får plass til deg selv og en tung ryggsekk.


Stengt for kommentarer.