Tur til Nærøyfjorden, klubbhuskurs og aktiviteter framover.

Tur til Nærøyfjorden, klubbhuskurs og aktiviteter framover.

I går gjennomførte vi igjen et hyggelig klubbhuskurs med både nye og gamle medlemmer. Etter det hadde styret sitt siste møte før vi tar en liten ferie i juli, men følg med det kan hende vi får til litt aktiviteter i juli også uten å love det helt.

Det gjenstår to Tirsdagspadlinger og et Grunnkurs i havpadling, førstkommende helg, før juli kommer.
I august starter vi med en langhelg til Nærøyfjorden, dette blir fra torsdag 3. august – 6. august.
Planen er å reise på torsdag klokken 16:00 fra Halden. Vi reiser samlet til Flåm hvor vi padler i to dager og går i land i Gudvangen på lørdag. Hva vi gjør på søndagen er fortsatt åpent, men vi ønsker å ha god tid til frakt av kajakker både opp og ned. Si gjerne fra i god tid på e-post om du ønsker å delta på denne turen, og hold av helgen.

Det blir flere aktiviteter i juli, august og utover høsten så følg med på siden vår for å få med oppdateringer.

Ønsker du klubbhuskurs før juli så send oss en e-post.

Stengt for kommentarer.