Bli med til Nærøyfjorden

Bli med til Nærøyfjorden

3-6. august arrangerer Halden Padleklubb tur til Nærøyfjorden.

Nærøyfjorden er en av de indre fjordarmene til Sognefjorden og ligger mellom bygdene Flåm og Gudvangen. Det er der fjorden er på det smaleste og fjellene er høyest. Nærøyfjordens karakteristiske fjordlandskap er på Unescos verdensarvsliste.

Vi samkjører fra Halden torsdag ettermiddag og overnatter på pensjonat i Aurlandsdalen. Det er også mulig å ligge i telt ved pensjonatet mot campingavgift.
Fredag kjører vi de siste 45 minuttene til Flåm hvor vi sjøsetter kajakkene. Det blir en overnatting i telt på vei fra Flåm til Gudvangen. Siste overnatting er i telt i Flåm.

Det er flere fine steder vi kan gå i land langs padleturen. Som i idylliske Undredal med stavkirke, ysteri og kafe. Det er også mulighet for kortere fjellturer.

Tentativt program

Torsdag 3. august
Avreise klubbhuset 16.00
Ankomst Østerbø Fjellstove 21.30

Fredag 4. august
Padling fra Flåm til Styvi
Overnatting i telt i Styvi

Lørdag 5. august
Padling fra Styvi til Gudvangen
Overnatting i Flåm

Søndag 6. august
Avreise Flåm 11.00
Ankomst klubbhuset 16.30

Deltagelse på turen kan fint kombineres med f.eks. å sykle Rallarveien fra Ustaoset til Flåm, eller å gå Aurlandsdalen fra Finse til Aurland.

Pris

Vi beregner ca 150-200kr per natt i campingavgift. Overnatting på pensjonat koster fra 550kr til 710kr per person i delt rom inkl. frokost. Rabatterte priser for medlemmer av DNT. Vi spleiser på drivstoffutgifter.

Påmelding innen 12. juli til halden.padleklubb@gmail.com

Stengt for kommentarer.