Vi arrangerer to Grunnkurs i havkajakk i juni

Vi arrangerer to Grunnkurs i havkajakk i juni

I juni arrangerer vi to grunnkurs i havpadling! Dette kurset er en del av våttkortstigen til Norges Padleforbund. Har du lyst til å lære deg å padle havkajakk, bli tryggere i kajakk eller trenger du å lære deg riktig padleteknikk så er dette kurs for deg. Det er 10 plasser og førstemann til mølla prinsippet gjelder.

Dette er et kurs for helt nybegynnere, eller de som har padlet litt og ønsker å bli tryggere i kajakk. Du introduseres til kajakken og padleutstyret, du lærer riktig padleteknikk og hvordan du effektivt manøvrerer kajakken. I tillegg øver du på forskjellige redningsteknikker, både egenredning og kameratredning.

Pris for medlemmer: 1700,-
Pris for ikke medlemmer: 2200,-

Det er ingen krav for å kunne delta, du kan gå direkte på grunnkurs! Vi anbefaler alle som har vært på introduksjonskurs og som har funnet ut at de vil fortsette med padling å ta dette kurset.

Stengt for kommentarer.