Kurs

Kurs

Halden Padleklubb har instruktører som er utdannet gjennom Norges Padleforbund (NPF) sin våttkort kursstige.

Det er både viktig og gøy å ta padlekurs! Du får en bedre turopplevelse når du padler med riktig og god teknikk og du vil føle deg trygt i kajakk når du vet hva du skal gjøre i tilfelle det blir en velt.

Nedenfor finner du en kort beskrivelse av de kursene som klubben tilbyr.

Ta gjerne kontakt på e-post hvis du har spørsmål eller vil få beskjed når det blir kurs.

Introkurs – Hav

Varighet: 3t
Dette kurset er en introduksjon til kajakken, basis utstyr og padling. Gjennom enkle og praktiske øvelser lærer du å bruke kajakk, åre, trekk og vest. Du lærer også å komme deg ut av kajakken etter en velt. (Kursbeskrivelse NPF)

Datoer:
<Ingen kurs satt opp>

Grunnkurs- Hav

Varighet: 16t
Dette er et kurs for nybegynnere, eller padlere som ønsker å bli tryggere på vannet. Du introduseres til kajakken og utstyret, du lærer riktig padleteknikk og hvordan du effektivt manøvrere kajakken. I tillegg øver du på forskjellige redningsteknikker, både egenredning og kameratredning. (Kursbeskrivelse NPF)
Noen av kursene går over en helg (8+8 timer) og andre er satt opp over tre dager, da to kvelder i uken + en helgedag (4+4+8 timer).

Datoer:

 Teknikkurs – Hav

Varighet: 16t
I dette kurset får du en grundig gjennomgang av tekniske ferdigheter i havpadling, både med hensyn til teknikk og sikkerhet. Etter kurset kan du utføre god teknikk i rolige omgivelser, men du vil også være en tryggere padler når forholdene blir noe mer krevende. (Kursbeskrivelse NPF)

Datoer:

  • <Ingen kurs satt opp>

(Flere datoer kommer)